Inchirieri Copiatoare

Romarnia Copy Center ofera si posibiliatea inchirierii

de Copiatoare si Multifunctionale

 

                    De cele mai multe ori, nevoile de management al documentelor intr-un birou, necesita atat tiparire alb negru cat si tiparire color. De aici apare si cea mai folosita metoda de clasificare generala a copiatoarelor este dupa modul de folosire al culorii. Astfel avem copiatoare (echipamente) alb negru si copiatoare (echipamente) color.

 

COPIATOARE/MULTIFUNCTIONALE

ALB-NEGRU

COPIATOARE/MULTIFUNCTIONALE

COLOR

 
 

            Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tiparirii per utilizator si altele.

      Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului! Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati!